Seguidors

Seguidors

Seguidors

Seguidors

Seguidors

Seguidors

Seguidors

Seguidors

Seguidors

divendres, 17 de febrer de 2017

Raport tèxtil infantil

Aquesta activitat és la primera activitat que fèiem de disseny tèxtil i d'estampats a l'assignatura de disseny. És una activitat de selectivitat la qual vam disposar de dues hores a classe, jo personalment no em va donar temps d'acabar el raport, per tant ho vaig acabar a casa. 

Tractava de dissenyar un estampat infantil, jo vaig ficar flamencs pintats amb dos tipus de colors: rosa i fúcsia, de fons vaig posar puntets perquè hi hagués un fons.

El primer que vaig fer va ser una pluja d'idees en un foli DIN A3, però jo tenia clar que volia representar flamencs. A continuació en un foli DIN A6 vaig fer un petit esbós de com seria el raport, vaig posar els números del 1 al 4 als cantons. 

A continuació vaig fer una fotocòpia del DIN A6. Aquesta còpia la vaig dividir en quatre parts, ho vaig tallar i els números que estaven a les cantonades els vaig girar cap a dins, havien de quedar al centre. Al moure aquestes parts va haver un desordre, vaig corregir les figures que tocaven amb unes altres figures amb un bolígraf vermell vaig corregir la forma que volia mantenir i la que volia eliminar. Finalment vaig representar de nou els flamencs en un altre DIN A6, aquesta vegada ja a color.

Per últim vaig enganxar els tres procediments a la làmina DIN A3, de manera vertical un al costat de l'altre.

Aquesta activitat és una de les que més m'ha agradat, ja que ha sigut entretingut encara que al principi no vaig entendre de què anava i de com s'havia de fer aquest procediment.

La imatge esta feta amb el meu mòbil i processada amb el GIMP.


Làmina DIN A3 amb els tres procediments del raport.
Tècnica: llapis i colors de fusta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada