Seguidors

Seguidors

Seguidors

Seguidors

Seguidors

Seguidors

Seguidors

Seguidors

Seguidors

divendres, 17 de febrer de 2017

Prototip d'un suport per a mòbil

Aquesta activitat va ser una prova de selectivitat, la qual s'havia de reproduir un prototip per a un suport de mòbil que pertany al disseny d'objectes.
Consistia a crear un prototip amb un plàstic dur, acetat, amb la mida màxima d'un DIN A4, i representar el prototip desplegat en una làmina DIN A3. El prototip i al desplegable havia d'incloure el logotip de l'empresa Wed'zee.

El primer que vaig fer va ser provar el material, si era mal·leable, ja que mai havia treballat amb un plàstic d'aquest estil. Vaig començar a retallar ja directament del plàstic acetat de com volia que fos el prototip, el primer exemple no em va satisfer, vaig fer un segon la qual vaig canviar alguns aspectes i aquest va ser l'estil definitiu, però se'm va trencar i el vaig tornar a fer.
S'aguanta bé i aguanta el pes del mòbil.

Una vegada fet el prototip vaig començar la làmina, la qual vaig representar com és de manera desplegat el meu prototip, amb les seves acotacions i el seu logotip. Després vaig fer la perspectiva del suport per a mòbil a la làmina DIN A3.

Aquesta activitat la haviem d'acabar en dues hores pero no va donar temps suficient i ho vam haber d'acabar a casa.
La imatge esta feta amb el meu mòbil i prossesada amb el GIMP.


Prototip del suport per a mòbil.
Material: plàstic acetat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada