Seguidors

Seguidors

Seguidors

Seguidors

Seguidors

Seguidors

Seguidors

Seguidors

Seguidors

dijous, 30 de març del 2017

Projecte sobre la figura humana

Aquesta activitat la vam realitzar durant el segon trimestre a dibuix artístic, ja que al segon trimestre vam treballar sobre la figura humana. L'activitat va ser planificada per fer-la en hores de classe i a casa si no l'havíem acabat. El projecte consta de dues parts, la part teòrica que és la memòria escrita i la part artística on em treballat la figura humana, la qual podia tindre un grau de realisme alt o tirant cap a l'abstracció.

En el meu cas, al començament d'aquest projecte no vaig saber que fer, però finalment vaig començar a buscar referents i em vaig decidir, van ser els color que em van cridar l'atenció, vaig voler fer un treball que hi haguessin molts colors. Em vaig decidir per pintar un cel amb diferents colors amb degradacions, del color més fosc al color més clar i finalment amb una figura humana femenina d'esquenes damunt d'unes roques. Representa que està mirant el més enllà i té por del seu futur. 

Quan vaig tindre tot ben clar del que volia fer, em vaig posar mans a l'obra. Primer vaig començar en una làmina de 50 x 70 a practicar com fer les degradacions amb el gouache i una esponja, ja que no  havia fet mai. Vaig tornar a agafar una làmina de 50 x 70 i com ja ho dominava ho vaig tornar a fer amb més variació de colors, els colors els barrejava entre els tres colors primaris groc, blau i magenta. A l'acabar de fer el fons ho vaig deixar eixugar i quan va estar sec vaig dibuixar la silueta de la dona i la vaig pintar amb gouache negre. Finalment amb una esponja sucant gouache negre vaig fer les roques d'on està pujada la dona.

A banda d'aquest dibuix es va haver d'entregar un treball escrit on especificava la temporització i la planificació, els referents en els quals m'havia inspirat, el procediment i el significat de la nostra obra, etc.

La fotografia ha estat realitzada des del meu mòbil.


Por cap al futur. Làmina 50 x 70 cm.
Tècnica: gouache.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada