Seguidors

Seguidors

Seguidors

Seguidors

Seguidors

Seguidors

Seguidors

Seguidors

Seguidors

dimecres, 26 d’abril del 2017

Disseny d'una oficina

Aquesta activitat del tercer trimestre a distribuir una planta segons els requisits de l'enunciat. L'activitat la vam treballar tant a classe com a casa.

L'activitat consistia a distribuir una planta d'una oficina segons uns requisits, sabent que hi treballarien quatre persones i els havíem de fer un espai diferent:

Hi havia una directora la qual rebia els clients al seu despatx, per això al seu despatx he situat una taula amb la seva cadira i dues més, uns mobles per guardar els papers, concretament dos com deia a l'enunciat. El seu despatx té dues finestres, però els mobles no les tapen, ja que són mobles i no armaris.

El secretari/a què ha d'estar pendent d'atendre el telèfon i d'obrir la porta a les visites i arxivar comptabilitat, li he posat una taula  amb una cadira i un armari al seu darrere, a més està a prop de la porta d'entrada del local i dins on els clients s'esperen, és a dir, la sala d'espera on hi ha cadires.

El dissenyador i la il·lustradora realitzarien la seva feina a l'ordinador i la taula, i com de vegades treballen junts o es fan consultes, he posat dues taules una al costat de l'altre en l'habitació que te una finestra, també tenen armaris o mobles per emmagatzemar papers. He posat tres cadires en cada taula, ja que si els clients volen parlar amb el dissenyador o la il·lustradora es podran asseure.

Finalment vaig posar un lavabo amb dues piques només entrant però amb una altra porta on estaven els lavavos, hi ha un per seure i un per als homes per a que facin pipi d'ampeus. Els vaters estan a la mateixa habitació i hi ha una finestra per a ventilar.

La distribució dels mobles la vaig distribuir segons la funció de cada treballador però havia de distribuir també segons la funció de cada treballador.

Les dificultats que vaig tindre en aquesta activitat va ser a l'hora de distribuir els espais amb tansols quatre finestres, però finalment ho vaig aconseguir, totes les habitacions tenen lavabo menys la secretaria que ha d'obrir la porta.

L'escala que habiem d'utilitzar era l'escala 1:20.

La fotografia ha estat feta des del meu mòbil i processada amb el GIMP.



Suport: Làmina DIN A3
Tècnica: llapis portamines i bolígraf BIC.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada